Nacht van de Nacht | 27 oktober | 19:00 | Veldzorg

nachtvandenacht2018
nachtvandenacht2018

Dit jaar vindt op zaterdag 27 oktober de Nacht van de Nacht plaats. Bij dit evenement overheerst het donker. Je kunt ervaren wat dat betekent en hoeveel – vaak overbodig – licht je ’s avonds nog ziet. Vooraf aanmelden verzekert je van een plaatsje in de boot.

Tijdens de Nacht van de Nacht gaat op veel plaatsen het licht uit. Daarmee wordt gewezen op de lichtvervuiling. In Langedijk kunnen bezoekers op zaterdag 27 oktober vanaf 19.00 uur terecht bij Veldzorg. Daar wacht hen een afwisselend programma.

Spannend en leerzaam

Nachtelijke uren zijn niet eng, maar juist spannend en leerzaam. Niet alleen voor volwassenen, ook voor kinderen. Daar is het programma van dit jaar op gebaseerd. Er zijn wandeltochten over de dijk, vaartochten door het Oosterdelgebied, sterrenkijkers en lezingen. Speciaal voor de kinderen is er een verhalenverteller op een verlaten eiland.

Afwisselende activiteiten

Op zaterdag 27 oktober gaan om 19.00 uur de deuren van Veldzorg open. Na een korte uitleg start het programma dat tot 22.30 uur duurt. Deelnemers moeten rekening houden met het weer en de omstandigheden. Draag dus stevige schoenen en eventueel warme (regen)kleding en neem ook een zaklantaarn mee. Bij slecht weer vervallen de wandel- en vaartochten, maar zijn er wel activiteiten in het pand.

Vooraf aanmelden

Vooraf aanmelden is nodig omdat het aantal plaatsen op de boten beperkt is. De toegang is gratis, net als het kopje koffie of thee bij de ontvangst. Een vrijwillige bijdrage wordt echter op prijs gesteld. Houd ook rekening met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Bij Veldzorg kunt u niet parkeren, zie voor parkeergelegenheid de website www.veldzorg.nl. Het advies is: kom met de fiets!

Aanmelden kan tot vrijdag 26 oktober via de gele knop >>

Geef a.u.b. de volgende gegevens door:

  • met hoeveel personen u wilt varen
  • uw naam