Filmavond met Merijn Tinga, alias Plastic Soup Surfer in de Binding, 5 oktober

 

Plastic Soup Surfer bezoekt Langedijk

Merijn Tinga, ook wel de ‘Plastic Soup Surfer’ genoemd, is vrijdag 5 oktober in Zuid-Scharwoude.

In theaterzaal De Binding is vanaf 20.00 uur de film te zien over zijn 1.200 kilometer lange tocht over de Rijn, peddelend op een surfplank gemaakt van zwerfafval. Een indrukwekkend verslag waarmee hij aandacht vraagt voor het probleem van plastic vervuiling. Daarom is hij persoonlijk aanwezig. De toegang is gratis, aanmelden is wel nodig. Voor wie al wat meer wilt weten over zijn acties en het onderwerp plastic soep, neem een kijkje op zijn Facebook-pagina

Onze bijdrage aan het bestrijden van de plastic soep? Wij zijn trots op onze Bellenblaas Babes&Boys van Bekerstreet! Daarmee laten we zien hoe je op een geweldig leuke manier je plastic bekers inzamelt (Indian Summer Festivals) en daarmee gigantisch op zwerfafval bespaart.

Aanmelden voor deze avond kan via: Link Gemeente Langedijk