Repair Café – 13 december

Repaircafé

Op 13 december is het Repair Café in de Sociale Winkel (naast de reiswinkel)  .  De middag in het Behouden Huis gaat 27/12 niet door vanwege de kerstreces. In januari staan we op 10 en 24 januari voor u klaar.   Vrijwilligers van het Repair Café aan het werk

Het Repair Café richt zich op een breed publiek. Jong, oud, arm of rijk, bij ons staat voor iedereen de deur open. Met nadruk ook voor mensen die ons willen helpen. Heeft u spullen die aan een kleine reparatie toe zijn, of wilt u zelf uw reparatiekennis opschroeven, kom dan langs.  Alles met een stekker is welkom! (denk aan bijv. mixers, stofzuigers, koffiezetapparaten, cd-dvd-of platenspelers)

Weg gooien is zonde!

Ervaren reparateurs zullen de reparatie samen met u verrichten, zodat u een soortgelijke reparatie (in het vervolg) zelf zult kunnen uitvoeren. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is namelijk ook een doel ven het landelijke initiatief Repair Café.

reparatie pickup

 

Elke 2e en 4e woensdag is er repair café in Langedijk. De 2e week van de maand van 13:30-16:00 in de Sociale winkel in Winkelcentrum Broeker Veiling. De 4e woensdag van de maand in het Behouden Huis te Oudkarspel van 14:00 tot 16:00. Daar is iemand beschikbaar voor eenvoudige kledingreparaties. Op 27 december gaat het repair café niet door.

Repair Café – kledingreparatie