Rotte Kool, maak kans op een boek!

Rotte Kool het boek

De meest spraakmakende artikelen van Rotte Kool zijn gebundeld in de unieke uitgave Rotte Kool, het boek. Het eerste exemplaar kreeg Hans Cornelisse overhandigd bij zij afscheid als burgemeester. Afgelopen weken ontvingen diverse relaties het boek, inclusief een begeleidende brief. Overigens is de gelijknamige site nog steeds in de lucht! Die heeft een grote schare trouwe lezers en ruim 900 fans.

Rotte Kool is opgezet om de doelstellingen van Millenniumgemeente Langedijk op eigentijdse en prikkelende wijze onder de aandacht te brengen van inwoners en bedrijfsleven in de HAL-regio. De berichten zijn weliswaar volledig verzonnen, maar hebben een serieuze ondertoon: klimaatveranderingen hebben invloed op ons dagelijks leven, wees je daar bewust van.

Wie de meest spraakmakende artikelen wilt herlezen, kan daarvoor terecht bij de Sociale Winkel in winkelcentrum Broekerveiling. Daar ligt een zichtexemplaar. Wie zelf een exemplaar wilt, kan dat aanvragen via het mailadres info@millenniumgemeentelangedijk.com. Geef daarbij je motivatie op en maak kans op een eigen boek!

Rotte Kool het boek