Selfies Bekerstreet populair tijdens Indian Summer Festival

Bekerstreet Selfie ISF

De Bellenbabes & -boys stalen dit jaar de show op Indian Summer. Samen met het Greenteam van Millenniumgemeente Langedijk zorgden ze voor een vrolijke noot tijdens het festival. Veel bezoekers maakten een selfie met het kleurrijke team. Daarmee konden ze een toegangskaartje voor volgend jaar winnen. Ook Bekerstreet was weer aanwezig!

Zoals gebruikelijk konden in twee Bekerstreets lege bekers worden ingeleverd. Dertig bekers leverden een muntje op, goed voor een drankje. In de stand konden bezoekers ook bekers omgooien. Dat was goed voor een handgemaakt polsbandje. Fanatieke verzamelaars maakten kans op een uniek festivaltasje, gemaakt van oud zeildoek. Naast de twee vaste stands waren er gepimpte kliko’s waarmee het publiek actief werd benaderd. Die konden vervolgens een selfie maken met de Bellenbabes & -boys. Die foto’s verschenen direct op de site van Millenniumgemeente Langedijk. Dat leverde leuke beelden op. Ook werden diverse vlogs op Facebook geplaatst waarin live verslag werd gedaan van de activiteiten op het festivalterrein.

30.000 bekers voor Bekerstreet!

In twee dagen tijd zijn iets meer dan 30.000 bekers verzameld. “Een prima resultaat”, aldus een tevreden Willem Poortvliet, coördinator van de inzamelingsactie. “Naast duizenden lege bekers en honderden selfies hebben we het publiek laten zien waar we voor staan: je hebt invloed op je omgeving, wees daar bewust van. Dat was dit jaar onze boodschap, die hebben we breed uitgedragen. Daarin hebben we als vanouds goed samengewerkt met Friendly Fire, de organisator van het festival.”

Bekerstreet Selfie ISF